реклама

реклама

У ПС «Будівельник» відбудуться матчі кваліфікаційного групового турніру до чемпіонатів Європи серед дівчат U-17 і хлопців U-18 та дівчат U-19. Про це пише «Черкаський спорт».

У 2018 році Україна отримала право провести по одному кваліфікаційному груповому турніру до чемпіонатів Європи одразу в чотирьох вікових категоріях. Ніколи раніше такого розмаху в історії вітчизняного волейболу не було! І перші матчі, як-то кажуть, уже не за горами. 4-6 січня Черкаси стануть місцем паралельних баталій серед збірних дівчат U-17 та хлопців U-18. У дівчат всі учасники розбиті на п’ять груп по чотири команди і три групи по три команди. Вісім переможців груп, а також три команди, що посядуть другі місця і покажуть найкращий результат, пройдуть до фінальної частини ЧЄ, яка 13-21 квітня відбудеться у Софії та Самокові (Болгарія). У хлопців кваліфікація пройде в семи групах по чотири команди. Сім переможців і три команди, які посядуть другі місця в групах із найкращим результатом, вийдуть до фіналу, що спільно організовують Чехія і Словаччина. Його матчі призначені на 7-15 квітня в містах Злін і Пухов.

У дівчат U-19 перший тур кваліфікації включає в себе дві групи відповідно з трьох і чотирьох команд. Українська збірна свої матчі проведе 11-13 січня також у Черкасах. Переможці кожної групи пройдуть до другого туру, який відбудеться у квітні. Його учасники будуть розбиті на сім груп по чотири збірні. Переможці пройдуть одразу до фінальної частини. Команди, які посядуть другі місця і найкраща команда, що посяде третє місце, зіграють у третьому турі кваліфікації в кінці червня - початку липня. Третій тур складається з двох груп по чотири команди. У фінал вийдуть збірні, які посядуть перше і друге місця. Фінал пройде в Албанії з 1 по 9 вересня. Місця проведення будуть оголошені пізніше.

 

реклама

Коментарі  

 
+2 #1 шульц 30.12.2017 21:15
Ну так це ж добре. Де анонс? Квитки будуть?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100