реклама

реклама

На території центрального майданчика КП «Черкасиводоканал» відбулася виставка автомобілів придбаних в 2017 році за бюджетні кошти. У заході прийняли участь міський голова Анатолій Бондаренко, перший заступник міського голови Станіслав Овчаренко та директор КП «Черкасиводоканал» Сергій Овчаренко.

Автопарк поповнився мулососом, автоцистерною, пасажирським автобусом та двома автомобілями для аварійно-відновлювальних робіт. Вартість техніки  склала 7 млн. грн.. Ця спеціалізована техніка призначена для відкачки стоків, доставки питної води в різні райони міста, перевезень працівників підприємства та для найскорішого реагування бригад на аварійні ситуації.

DSCF7253

Хочу зауважити, що КП «Черкасиводоканал» одне з кращих підприємств в Україні. Я дякую колективу за допомогу міській владі в організації громадських заходів. Зауважу, що влада й надалі у 2018 році буде підтримувати підприємство. Зокрема, в придбані техніки та фінансово. Це наше комунальне підприємство, яке повинно розвиватися та бути взірцем для інших, - розповідає міський голова Анатолій Бондаренко.

Після огляду автотранспорту міський голова привітав працівників КП «Черкасиводоканал» з Новим роком та вручив сертифікат на суму 4,5 млн. грн. для фінансової підтримки підприємства. Захід завершився в актовій залі захоплюючим виконанням народних шедеврів хором «Канон».

Про це інформують на підприємстві

реклама

Коментарі  

 
+3 #3 Гена 31.12.2017 19:40
А почему только для одного предприятия покупают. Для чкте когда купят у них один металолом опасный как для рабочих так и для рядовых прохожих. То они покупают
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 Надія.. 31.12.2017 15:05
Техніка закуплена за кошти громади. Чому не виставили її на площі біля міської Ради, щоб могли бачити її і ми,- пересічні громадяни? Тендер хто проводив?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Сергей 31.12.2017 14:43
А что приобрели для руководства?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100