реклама

реклама

Середня номінальна заробітна плата штатного працівника підприємств, установ та організацій із кількістю найманих працівників 10 і більше осіб у листопаді 2017 р. становила 6387 грн, що у 2 рази вище рівня мінімальної заробітної плати (3200 грн) і склала 100,2% до жовтня 2017 р. та 143,8% до листопада 2016 р.

СтатистикаПро це повідомляють у головному управлінні  статистики в Черкаській області.

До видів економічної діяльності з найвищим рівнем оплати праці відносилися фінансова та страхова діяльність, державне управління й оборона; обов’язкове соціальне страхування, а серед промислових видів діяльності – виробництво комп`ютерів, електронної та оптичної продукції, виробництво автотранспортних засобів, причепів і напівпричепів, інших транспортних засобів, виробництво хімічних речовин і хімічної продукції, виробництво основних фармацевтичних продуктів і фармацевтичних препаратів, де заробітна плата перевищила середній показник по економіці в 1,3–2,2 разу.

Найнижчий рівень заробітної плати спостерігався в установах поштової та кур’єрської діяльності, виробництві електричного устатковання, тимчасовому розміщуванні й організації харчування і не перевищував 66% від середнього рівня по економіці.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #1 Хінкалі. Хорошо, да? 03.01.2018 10:56
Шановна редакціє "Прочерку"! Зверніться вже врешті-решт до верстальника, щоб виправив проблему вашого сайту - при розміщенні постів з "Прочерку" у соцмережах замість картинки з матеріалу підтягує рекламу "Селени". Скільки ж можна? Уникаю постити ваші матеріали саме через це.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100