реклама
Sucurity Police

реклама

Черкаські соціалісти назбирали вже 9 тисяч підписів на підтримку референдуму про недовіру міському голові Черкас та міській раді.

Як розповів сьогодні під час прес-конференції перший секретар Черкаського обкому СПУ Олексій Малиновський, активісти дещо не вкладаються у строки, але намагатимуться підключати додатковий ресурс, аби таки зібрати потрібні 23 103 підписи до 3 лютого.
Кримінальну справу, яку порушили проти Олексія Малиновського, після організації мітингу протесту 13 жовтня за фактом порушення громадського порядку, нещодавно було закрито Соснівським районним судом м. Черкас. Однак політик не виключає, що прокурор оскаржуватиме рішення судді.

Кримінальну справу, яку порушили проти Олексія Малиновського, після організації мітингу протесту 13 жовтня за фактом порушення громадського порядку, нещодавно було закрито Соснівським районним судом м. Черкас. Однак політик не виключає, що прокурор оскаржуватиме рішення судді.

– Турбує те, що люди бояться. Розмова з керівниками закладів освіти, охорони здоров’я говорить про те, що сьогодні є чітка вказівка: ніяких підписів не ставити. Крім того, сам закон про референдум і збір підписів спрямований на залякування людей. Адже відлякує сама необхідність вказати номер паспорта, – коментує Олексій Петрович.

За ті майже три тижні, що триває збір підписів, Олексій Малиновський зробив висновок: черкащани в більшості – несвідомі. Багато хто думав, що мотивація референдуму – відновлення пільгового проїзду в тролейбусах.

– Скільки вже пояснював, що це не головна мета. Головне – те, що влада не здатна управляти господарством міста. Це стосується, перш за все, житлово-комунального господарства, намагання перекласти проблеми ЖКГ на плечі платників. Крім цього, ні мер міста, ні міська рада не виконує свої функції щодо державної політики. Недостатньо активно працюють з Кабміном, з комітетами Верховної Ради. Немає звернень і пропозицій, – пояснює головний соціаліст Черкащини.

Також Олексій Малиновський розкритикував мера Черкас Сергія Одарича за прийняття необґрунтованих і непродуманих рішень. І відсутність пояснень цих рішень перед громадою. Це стосується, зокрема, ситуації з чутками про закриття другої дитячої поліклініки, реорганізації пологових будинків.

– На мою думку, якщо ви хочете професійно вирішити питання, треба було зібрати колектив поліклініки, а перед цим уже внести гроші на реконструкцію приміщення і визначити терміни для виконання цих робіт. Ні, таке враження, що все робиться навмисно, – обурюється Олексій Малиновський. – Крім того, сьогодні знаю, що піднімається питання про закупівлю автобусів-«гармошок» для Черкас начебто задешево. Але ж навіщо нам такі автобуси? Вони великі по об’єму і не підходять для Черкас. Це ще один приклад непрофесійної дії керівників міста.

За словами Олексія Малиновського, він продовжуватиме виступати проти влади, бо це чи не єдиний спосіб змусити її думати про громаду.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #12 sh239k25 17.01.2012 19:06
Вместо объединения, потому что вопрос не только СПУ, Малиновский пытается вытянуть одеяло на себя.
Все как на Украине, в лучших гетманских традициях.
Поэтому сегодня такие как .......... и сидят в кресле мэра.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #11 Ужасть 17.01.2012 15:18
Цитую руслан:
люди устали! и не готовы к таким мероприятиям!

После такого "кидалова" Ющенком, народ уже не затянешь на майданы. Теперь майданкують и играют в политпартийные опозиции только те, кого оторвали от корыта. Народ как был в заднице в 2004 году, так и остался. Нажились только Ющенко с семьей, кумовья, люби друзи, Мороз с Малиновскими и иже 8)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #10 Ужасть 17.01.2012 09:41
Турбує те, що люди бояться.
Не боятся, а уже поняли и усвоили, чему учили отцы и дети. Предателям или запроданцам (как Вам угодно) не верить. Помню как Вы перед прошедшими парламентскими выборами (когда Ваш патрон, Мороз в последний раз головував у Верховній Раді) вы молили с екранов телевизора переизбрать Вас в очереной раз депутатами. Мол, не успели за 5 лет что-то сделать для народа, а только для себя. Избирите ще на 5 лет... И вот снова.. опять к кормушке тянет? Идите и делайте для народа добро БЕСКОРЫСТНО... (так и хочется напистаь что-то не литературное :-x )
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #9 Сергій з Кривалівки 16.01.2012 23:43
Ініціювання цього референдуму дуже схоже на випуск пари.. Кажуть, що Малиновський постійно контактує з Одаричом!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #8 руслан 16.01.2012 23:18
люди устали! и не готовы к таким мероприятиям!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #7 Достали 16.01.2012 18:39
"Розмова з керівниками закладів освіти, охорони здоров’я говорить про те, що сьогодні є чітка вказівка: ніяких підписів не ставити"
Ось так хотілося назбирати підписів. Звернулися до керівників щоб нагнули своїх підлеглих. Та правильно вони вам і сказали, не мають права керівники, та ще й службовці, збирати підписи. Колгосп - діло добровільне... Ножками до людей, вони вам все згадають і все скажуть. І про "пільги" Дітям війни,і про продаж депутатських місць і про зраду взагалі...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #6 Погляд 16.01.2012 17:36
Пане Малиновський, ці Ваші ігри..як дійти, ій-Богу! Не смішіть людей своїми потугами і все буде добре!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #5 ВАСЯ 16.01.2012 17:24
Для Колі: між іншим, СПУ тільки для дітей війни допомогло повернути за минулий рік близько 70 000 000 грн. в області.Це інформація Головного управління УПФ...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #4 Достали 16.01.2012 17:07
Щодо збору підписів - то з самого початку було зрозуміло що ніхто не буде його ставити, тому, що паспортні дані ніхто стороннім людям не дасть. І не треба говорити про якусь заборону підписуватися, заборонити не можливо. Інша справа що соціалісти хотіли попіаритися і сам процес збору був повністю не підготовлений, бо ж бездарно організований. Гарантую що і з тих 9 тис. підписів половина лівих, або взятих із старих баз без відома людей або взагалі "із стелі". Прокукарікати - це саме легше, зробити - інша справа. Згоден і про дітей війни, такий же був дешевий піар. Піар піаром а людей просто використовують ради своїх політичних амбіцій. Пройдуть вибори і все буде знову спокійно, як у танку.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #3 Куля 16.01.2012 16:15
Ну чья бы корова мычала - но социалистическа я бы молчала.Малиновский, передавайте деду Морозу привет!!! Не перевелись запроданцы на земле Украинской.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100