реклама

реклама

30 грудня у селі Мале Старосілля відбулась важлива сходка для села. На порядку денному стояло головне питання - об’єднання села Мале Старосілля в одну територіальну громаду із Балаклеївською сільською радою – із селами Балаклея і Теклине.

2018-01-02-сходка

На сходці села були присутні заступник голови районної ради Василь Латенко, депутати районної ради Віктор Золотоверхий, Василь Мельник та Валерій Грозний. Була присутня представник Черкаської облдержадміністрації Олена Ковальська, яка займається питаннями створення ОТГ. Зібрання сільської громади вела сільський голова Таїсія Вікторжевська.

Більшістю голосів жителі Малого Старосілля підтримали створення об’єднаної територіальної громади сіл: Балаклея, Теклине і Мале Старосілля.

Про це інформує сайт smila-ua.com

реклама

Коментарі  

 
+2 #1 депутат 02.01.2018 21:41
Колись об*єднувались в колгоспи, а потім визнали їх не ефективними в результаті майном заволоділи окремі особи, а колгоспів не стало. Голосувать за своє входження до Балаклеєвської ОТГ, це особисте визнання своєї меншовартісност і, дуже цікаво чи самі люди розуміли за що саме вони голосували, чи їх купили обіцяними субвенціями. Щось не зрозуміла логіка то роз*єднують, то об*єднують.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100