реклама

реклама

Облаштувати пішохідну доріжку по периметру центрального ринку, а також паркувальні місця на прилеглій території по вул. Смілянській – таку петицію зареєстрував на сайті Черкаської міської ради житель міста Юрій Тютюнник.

5a453a55d6f6d

«Центральний ринок Черкас найпопулярніший ринок в місті, відвідує його надзвичайно велика кількість людей, та ще й через нього пролягають центральні пішохідні артерії міста. Це все говорить про те, що на головних пішохідних частинах центрального ринку кожного дня пересувається велика кількість людей. Але необлаштована пішохідна доріжка, яка має дуже багато вузьких частин (місцями завширшки 1 метр) та ще й велику кількість ям, які створюють великі незручності для руху пішоходів й несуть можливість травмування чи спричинення конфліктних ситуацій. Також звертаю увагу на необлаштованість паркувальних місць на прилеглій території центрального ринку по вул. Смілянській», – написав Юрій Григорович.

Отже, він пропонує облаштувати пішохідну доріжку по периметру центрального ринку, а також паркувальні місця на прилеглій території по вул. Смілянській, а саме:

- Зробити ширину пішохідної доріжки по периметру центрального ринку не менше 2.50 метра.

- Всі споруди, котрі потрапляють в зону пішохідної доріжки, перенести чи демонтувати.

- При плануванні чи зведенні нових споруд обов’язково враховувати пішохідну доріжку з шириною не менш ніж 2.50 метра. А також створити рішучий механізм, який допоміг би запобігти зведенню нових споруд, котрі виходять на межі пішохідної доріжки чи створюють якісь інші незручності для пішоходів.

«Пішохідна доріжка повинна бути рівна (не така як та новозбудована, що йде вздовж вул. Гоголя зі сторони ринка). Вздовж пішохідної доріжки обов’язково встановити урни з інтервалом 20 метрів», – додає автор петиції.

Також Юрій Тютюнник пропонує облаштувати паркувальні місця на прилеглій до центрального ринку території по вул. Смілянській і встановити паркувальні стовпчики в місцях межі пішохідної доріжки та паркувального майданчика для запобігання заїзду автомобіля на доріжку.

Проголосувати за петицію можна ТУТ.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+4 #1 logotip 04.01.2018 13:37
Фантазії. Той квартал врятує тільки повне закриття (з обов"язковим вигортанням бульдозером) центрального ринку.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100