реклама

реклама

Напередодні Нового року в Каневі в рамках пілотного проекту «Шлюб за добу» відбулася перша урочиста церемонія державної реєстрації шлюбу, оформлення якого відбулося за 24 години, повідомляє сайт Канівської міськради.

IMG_1030

Реалізовує проект Головне територіальне управління юстиції у Черкаській області та комунальне підприємство «Авто-Ріка», де й відбулося власне одруження.

Наречені Олег Биба та Ксенія Павленко – студенти. Ще в середу, 27 грудня ц.р., вони складали іспити… До Канева приїхали у четвер пізно ввечері, і лише в  п'ятницю подали заяву на реєстрацію шлюбу, а нині вони вже молоде подружжя.

– Сьогодні народилася ваша сім’я. З цієї хвилини у вас все стає спільним: життя, мрії, турботи, - сказала начальник Канівського міського відділу державної реєстрації актів цивільного стану головного територіального управління юстиції у Черкаській області Світлана Матвійчук, яка проводила церемонію реєстрації шлюбу.

Привітав молодят і Канівський міський голова Ігор Ренькас. Він подарував закоханим їхній перший сервіз, який не б'ється – це металеві кружки із символікою Канева.

– На Заході є традиція, коли мер міста виконує обряд одруження. Можливо колись це прийде й до нас, - жартуючи, сказав міський голова. - Вітаю вас із цим знаменним днем. Бажаю, щоб ви пам'ятали своє рідне місто і завжди сюди поверталися.

Вітав наречених і директор КП «Авто-Ріка» Богдан Припіяло, а також рідні та друзі молодят.

Сміливо можна запевнити, що стартував проект «Шлюб за добу» у Каневі успішно. Долучилися до цього й Анна Лисенко, яка надала безкоштовно всю весільну атрибутику та брати Сергій і Олександр Шпаки, котрі безкоштовно надали апаратуру для музичного супроводу церемонії.

До слова, з приводу державної реєстрації шлюбу за добу в місті Каневі всі охочі можуть звернутися до Комунального підприємства «АВТО-РІКА». Місце знаходження: Черкаська обл., м. Канів, вул. 206 Дивізії,1. Телефон: (04736) 3-42-20.

IMG_1040

IMG_1081

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100