реклама

реклама

Сьогодні об 11 год. у великому залі засідань обласної Ради відбудеться нарада «Підбиття підсумків роботи територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту населення і території за минулий рік та пріоритетні завдання на 2012 рік». Під час наради будуть розглянуті питання пожежної та техногенної безпеки в області у 2011 році та готовності органів і підрозділів цивільного захисту до дій за призначенням. Про це інформує прес-служба МНС області.

Для участі у нараді в область приїхав колишній головний регіонал Черкащини, а нині заступник Міністра надзвичайних ситуацій України Віталій Бут. Нарада пройде під головуванням першого заступника обласної державної адміністрації Сергія Рябцева. У нараді також візьмуть участь голова облради Валерій Черняк, начальник Управління МНС України в Черкаській області Віктор Гвоздь, начальник Головного управління з питань надзвичайних ситуацій та оборонної роботи облдержадміністрації Олександр Криворучко, начальник Управління Держтехногенбезпеки у Черкаській області, начальники служб цивільної оборони Олег Капралов тощо.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #2 sergo 17.01.2012 21:00
ну и толку от его езды?пожаров меньше станет?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 Черкаси 17.01.2012 09:47
І генерал Гвоздь - головний ....... МНС Черкащини на передньому плані! Хоч би вже не позорився!
То газети з журналами заставляє особовий склад виписувати, то, останнє ноу-хау, заставив весь особовий склад написати заяви на добровільну передачу з кожної зарплати по 10 грн.
От вам і генерал!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100