реклама
Sucurity Police

реклама

Ковальський: До цього у нас життя текло, як вода в Канівському водосховищі…

Ковальський: До цього у нас життя текло, як вода в Канівському водосховищі…

За минулий рік до черкаської митниці було прийнято 53 працівники, що складає 37% від штатної чисельності митниці, тоді як за аналогічний період 2010 року на митницю було прийнято 19 працівників.

– 2011 рік був дуже напруженим для черкаської митниці в кадровій роботі. Такої плинності кадрів ще не було за 18 років! І навіть незважаючи на це, ми виконали усі показники! - підсумувала 16 січня під час звітної прес-конференції тимчасово виконувач обов'язків начальника кадрової роботи Черкаської митниці Надія Орлова. – Натомість було звільнено 69 працівників, тоді як у 2010 році – лише 31. Як для черкаської митниці, це просто катастрофа.

37 осіб звільнилося через другу групу інвалідності, 5 - у зв'язку з невідповідністю займаній посаді за станом здоров'я, 3 - по досягненні граничного віку, 1 - у порядку переведення, 12 - у порядку переведення до інших митниць, 1 - у зв'язку зі службовою необхідністю, 4 – у зв'язку з реорганізацією.

– До квітня 2011 року черкаська митниця відставала за показниками на 35 мільйонів, - поінформував начальник Черкаської митниці Валентин Ковальський. - Я переконаний, що нам вдалося надолужити згаяне саме завдяки особовому складу. Якщо проаналізувати роботу за показниками, то поштовх у роботі відбувся після серпня, коли до нас прийшли випускники академії. До цього у нас життя текло повільно, як вода в Канівському водосховищі.

реклама

Коментарі  

 
+2 #2 sergo 17.01.2012 19:42
какой-то дом престарелых а не гос-структура!а какие у них пенсии?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 саша 17.01.2012 10:55
И заметьте - ни одного за коррупцию! Хотя там всех можно уволить по этой причине
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100