реклама

реклама

«З тими, хто волає «Україна, вставай!», пише в стрічці, що в нас «немає держави», розсусолює по ефірах, що «держава не відбулася», про «гєноцид» – в мене різні життєві дороги й цінності», – написала у «Фейсбуці» перший заступник голови Верховної Ради України, черкащанка Ірина Геращенко.

Геращенко Ihbyf «Хлопцям на фронті скажіть, що «немає держави». То що ж вони тоді ціною свого життя захищають? Ваше словоблуддя в ефірах? Тим, хто з пекельних тюрм ОРДЛО повернувся, посмійте сказати, що за них, поки ви нили, боролася «держава, яка не відбулася», а хлопці в цей час там ховали український прапор і чекали Україну», – обурюється політик.

На її думку, Україна давно вже встала, випрямилася й гордо тримає голову.

«Україна відбудася – ми думали, що в 1991, але виявилося, в 2014. І це тільки «браття» намагаються й собі, й світові втюхати, що поряд – недодержава. Гидко, що цьому деякі політики й політикани підспівують. Це ви не відбулися. Це вам варто встати над партійними й особистими інтересами, дивитися трішечки далі за горизонт, заради Країни, яка є і буде. На відміну від вічно ниючих і ображених» – написала Ірина Геращенко.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #16 Олена 10.01.2018 21:19
Цитую Prof:
Геращенко це Ганя Герман новітніх, барижних часів.

Чем чаще я вижу геращенко,тем больше мне нравится ганя герман.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #15 Ярослав Волохов 09.01.2018 10:48
Які там комари? Комари це коли голова сільради в бідному селі краде тисячу гривень, виділені на впорядкування території біля сільради. А коли заступник міністра оборони краде 150 мільйонів гривень у армії під час війни, а міністр оборони демонстративно відмовляється його навіть звільнити, то це не комари - це слони. І лише наївний дурень може повірити, що президент тих слонів не бачить. Особливо після призначення трьох генеральних імпотентів підряд, які не розкрили жодної гучної справи, не посадили жодної значної особи. Тож висновок цілком очевидний - саме президент і є найбільшим та найтовстішим із тих слонів, на яких тримається українська корупція.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #14 Юрий Вологжанинов 09.01.2018 10:45
«…Дай бог быть тёртым калачом,
не сожранным ничьею шайкой. Ни жертвой быть, ни палачом. Ни барином, ни попрошайкой» Порошенко бог не дал. И стал он барином и попрошайкой. Для народа он ненасытный олигарх-миллиардер-барин. Для демократическог о Запада он попрошайка.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #13 А Муджабаев 08.01.2018 10:29
Постсоветскому человеку все-таки вбили в голову,что олигарх-это такой очень круп ный и влиятельный бизнесмен.Но это ложь,олигарх-это вор,потому что все сверхсо стояния в б.СССР сделаны исключитель но на переливании государственных (бюд жетных) денег (собственности) в частные руки.
Я подчеркиваю-все.
Исключений нет. Олигархи-не предприниматели , а преступники,они в боль шинстве своём интеллек туально настолько просты,что не могли бы основать никакую совре менную прибыль ную компанию. А большинство с нуля не раскрутило бы и пивной ларёк.Рассказы про их какую-то одаренность-абсолют ный, ими же придуманный миф.Они не более ода ренные,чем средне статистичекий гражданин,зато более бессовестные и обладают криминальным мышлени ем.Никакой прибыли государству / народу они не приносят.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #12 Аліса 05.01.2018 13:02
Цитую Коваль:
Ця пані землю гризтиме, бо вчепилась за корито, від якого нізащо не хочеться відриватись. Пристосуванка малограмотна.

Повністю правда
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #11 Петроана 05.01.2018 10:05
ПРИСПОСОБЛЕНКА К ВСЕМ ВЛАСТЯМ !!!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #10 Аліса 05.01.2018 10:04
Пані Геращенко, я б на Вашому місці сиділа б і не писала ніяких публікацій, а щось треба робити вже і для людей . Ви по коментарях бачите, ЯК ВАС НЕНАВИДЯТЬ! ще таких як ВИ при владі не було
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #9 Пенсіонер 04.01.2018 19:57
Пані Геращенко дуже помиляється, що Україна відбулась (в тексті статті "відбудась") в 2014 році, адже Україна відбулась як держава набагато раніше - в 1991 році. І це правда, яку оспорити не вдасться нікому.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-12 #8 Щастя буде 04.01.2018 18:24
О! Як гарно стартували яничари - Тимошенківці :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #7 Сміла 04.01.2018 17:49
На її думку, Україна давно вже встала, випрямилася й гордо тримає голову. Ще так низько, як при вашій владі українці не падали. С...!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100