реклама
Sucurity Police

реклама

16 січня близько 300 жителів Умані Черкаської області провели акцію протесту з вимогою відставки мера міста Юрія Бодрова.

Мера звинуватили у роздачі земельних ділянок іноземним громадянам. Зокрема, мова йшла про передачу земельних ділянок заводу «Мегометр» і колишньої ветеринарної лікарні товариствам «Паломник» та «Уманська левада», за якими стоять інтереси іноземців.

Учасників акції турбує те, як вирішуються питання стосовно перебування іноземців-хасидів під час паломництва до могили одного з основоположників хасидизму, тлумача Тори Нахмана з Брацлава.

Після акції протестувальники прийняли резолюцію з вимогами до органів влади припинити передачу землі іноземцям, провести розслідування обставин продажу земельних ділянок і відновити діалог між міською громадою і чиновниками.

Крім того, в документі учасники мітингу висловили недовіру Бодрову «як головному організатору і винуватцю всіх незаконних дій, що відбуваються в їхньому місті».

Також було зазначено, що «вся незаконна діяльність не могла б відбуватися без підтримки з боку голови Черкаської облдержадміністрації Сергія Тулуба», повідомляє «LB.ua».

Нагадаємо, хасиди щорічно приїжджають до Умані, щоб відсвяткувати Рош-га-Шана (Новий рік за єврейським календарем).

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100