реклама
Sucurity Police

реклама

Напередодні свята Різдва, фахівці Управління ДСНС обстежили усі культові споруди.

Як відомо під час цього величного свята у церквах будуть проводитися масові святкові богослужіння. Храми наповняться віруючими, які запалюватимуть свічки. За таких умов існує небезпека виникнення пожежі.

Щоб запобігти таким випадкам, працівники Управління ДСНС України у Черкаській області напередодні свята обстежили релігійні споруди, проводять масову інформаційно-роз’яснювальну роботу із представниками духовенства та прихожанами.

26166727_988631077941776_7422441459751594698_n

На Черкащині свята Різдвяного богослужіння буде проводитися у 394 храмах.

Напередодні свята, інженерно-інспекторський склад Управління обстежив протипожежний стан усіх церковних споруд.

Під час професійних візитів, фахівці ДСНС звернули особливу увагу на справність електромереж, відповідність шляхів евакуації, наявність в приміщеннях первинних засобів пожежогасіння та систем автоматичної пожежної сигналізації.

Спілкуючись із священнослужителями та парафіянами, рятувальники звернули особливу увагу на дотриманні правил безпеки, особливо, використанні відкритого вогню під час церковних служб. Також священикам на випадок виникнення надзвичайної ситуації у церквах розповіли про важливість утримання вільними шляхів евакуації.

Для того, щоб згадану інформацію дізнались якомога більше людей, рятувальники роздали священикам листівки із зазначеними правилами безпеки, яких слід дотримуватись під час святкових днів.

А поки прихожани масово запалюватимуть свічки, рятувальники чергуватимуть у посиленому режимі не лише у пожежно-рятувальних підрозділах, а і в культових закладах.

За попереднім розрахунком, кількість фахівців становитиме 163 рятувальники яким будуть допомагати 95 волонтерів, а також 56 членів місцевих підрозділів пожежної охорони, 80 активістів сільських та селищних рад.

Про це інформують в ДСНС

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100