реклама

реклама

«Людина тільки тоді відчуває стабільність у житті, коли має роботу, яка гарантує заробіток. Тому громадські, тимчасові, а особливо, сезонні роботи являються додатковим шляхом до зайнятості населення», - зауважує директор Жашківського районного центру зайнятості Марія Штунь.

PM431image002

Протягом 2017 року завдяки тісній співпраці, на умовах співфінансування районного центру зайнятості з міською та сільськими радами, 237 осіб, з числа безробітних, прийняли участь в оплачуваних громадських роботах та роботах тимчасового характеру, на які використано 265 тис. грн. та укладено 110 договорів.

Безробітні жашківчани залучалися не тільки до робіт з наведення порядку у населених пунктах, але й до робіт, які проводилися по догляду за особами похилого віку. В Управлінні праці та соціального захисту населення районної державної адміністрації безробітні жашківчани інформували населення про порядок отримання житлових субсидій, опрацьовували відповідну документацію, що дало можливість цим людям проявити  вміння та презентувати роботодавцю свої професійні якості. До відповідного виду робіт у минулому році було залучено 44 безробітні особи та використано 152,6 тис. грн.

Успішними прикладами працевлаштування колишніх безробітних є життєві історії колишніх безробітних Яни Гаврилюк, Валентина Вовчука та Юлії Розвадівської, які зарекомендувавши себе вправними працівниками під час участі у громадських та тимчасових роботах з оформлення субсидій були працевлаштовані на постійні робочі місця, інформують в обласній службі зайнятості

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100