реклама
Sucurity Police

реклама

Черкаські патрульні, прибувши минулої ночі на виклик за адресою вул. Конєва, близько 2-ої ночі, виявили групу молодих осіб, у яких виник конфлікт з черкащанином 1987 р.н.

index Зі слів учасника конфлікту, той з вікна свого помешкання помітив, як група молоді, рухаючись по дорозі, пошкоджувала припарковані автомобілі. На зауваження, які він зробив, останні не відреагували, внаслідок чого він, захопивши з собою травматичний пістолет (відповідний дозвіл має) вийшов на вулицю та зробив два попереджувальних постріли вгору.

Як повідомила інша учасниця події, дівчина 1996 р.н., чоловік після того, як вийшов на вулицю, нібито направляв зброю в її бік, чим, на її думку, міг створити загрозу її життю, через що її знайомі змушині були обеззброїти останнього. На місце події було викликано слідчу оператувну групу.

Учасники конфлікту написали заяву та побажали надати детальні пояснення слідчому в Черкаському відділенні поліції.

реклама

Коментарі  

 
0 #4 осса 10.01.2018 09:32
как полиция проведет росследованние если есть поврежденные авто прывлеч молодеж к ответственности чтобы другим было не повадно
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 валера 08.01.2018 23:51
Треба було стріляти по ногам
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #2 ХХ 08.01.2018 17:57
Шла шпана. Пинали или царапали авто. Вполне реально. Но в результате пострадал сделавший им замечание. Стрелять можно только при угрозе жизни или уничтожении имущества. И то еще доказать надо. Свидетелей у мужика то кот наплакал.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+19 #1 Пошливы 08.01.2018 14:40
Надо было таки в уродов стрелять...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100