реклама

реклама

Вже можна говорити про екологічну катастрофу, яка сталася під Києвом.

Аварія на очисній станції в Бортничах киянам екологічною катастрофою не загрожує, адже столиця знаходиться вище за течією від місця, де стався провал на колекторі. Про це ТСН.ua повідомив відомий еколог, директор Київського еколого-культурного центру Володимир Борейко. А от жителям Черкас, Канева та Новоукраїнки, які п’ють воду з Дніпра, не позаздриш.

– Канів, Черкаси, Новоукраїнка «сьорбатимуть» фекалії, – прогнозує еколог.

На його думку, вже можна говорити про екологічну катастрофу, масштаби якої залежатимуть від того, наскільки швидко відповідні служби ліквідовують наслідки аварії. Крім людей, може постраждати і риба.

– Вдарили морози, Канівське водосховище вкрилося кригою. Потрапляння кисню у воду обмежене. Якщо фекалії затекли у водосховище, риба почне гинути, погіршиться екологічна ситуація, – прогнозує пан Борейко.

Нагадаємо, в ніч на 17 січня на очисній станції в Бортничах сталася аварія – провал на колекторі розмірами 10 на 10 метрів. Бортницька станція очищає побутові та промислові відходи всього Києва.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #3 sergo 17.01.2012 21:45
да!одни фекалии кругом...что в кране .что у власти... :sad:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Ursus 17.01.2012 19:14
А что изображено на фото, "Прочерк"? :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 Патрон 17.01.2012 16:14
То же мне новость, я житель с.Чапаевки и сьорбаю фекалии г.Золотоноша(из речки Золотоношка), и Кременчуг их сьорбает и т.д. И не предыдущему не теперешнему губернатору это не интересно. Так что все мы сьорбаем фекалии прохфесиАналов нынешней власти - больших хозяйственных деятелей...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100