реклама

реклама

У новорічні свята хорошою ідеєю є відвідини всією родиною краєзнавчого музею м.Сміла. Кожен член сім’ї, незалежно від віку, обов’язково знайде тут щось цікаве для себе. До 20 січня у міському музеї проходять виставки новорічних прикрас, проводять екскурсії «Давні традиції святкування Нового року в Україні» та «Історія новорічної іграшки», пише smila-ua.com

2018-01-07-вист1

Все почалося з того, що у 2006 році Тетяна Арчибасова подарувала для музею старовинну новорічну іграшку. І ми вирішили, що зберемо цілу колекцію, - розповідають працівники музею кореспондентові Сміла.UA. – Спочатку у нас зібралося 100 іграшок, потім 200. Кожен, хто бачив цю виставку теж приносив з дому старі прикраси, які вже не дуже модні і їх на ялинки вже не вішають. А в музей приносять на згадку.

Світлана Остапова подарувала маленькі іграшки для ялинки із макаронів, багато іграшок принесла Людмила Кожушко.

У музеї можна згадати свою молодість. Тут висять новорічні прапорці, зібрані новорічні листівки. Для дітей це цікаво, тому що зараз так вже не роблять.

Вартість квитка у музей: дитячий – 2 грн, дорослий – 3 грн, замовлення екскурсії для дитини – 3 грн, для дорослого – 6 грн.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100