реклама

реклама

4 січня 2018 року на базі КЗ «Черкаський обласний центр роботи з обдарованими дітьми Черкаської обласної ради» відбувся обласний семінар для директорів будинків дитячої та юнацької творчості, районних станцій юних натуралістів, еколого-натуралістичних центрів, методистів районних відділів освіти за темою «Екологічна освіта як інструмент формування суспільної екологічної свідомості».

s48469193

У семінарі взяли участь 35 педагогічних працівників з 22 районів та міст області.

Учасників обласного семінару привітала директор Центру Людмила Давиденко, яка ознайомила з основними засадами  Закону України «Про освіту» (прийнятого 05.09.2017).

Заступник директора Центру Валентина Баданюк висвітлила питання проведення масових  природоохоронних заходів  з учнівською молоддю на 2018 рік.

Нетрадиційними формами і методами  екологічного виховання в позашкільних закладах  освіти поділилася директор Уманського  міського Центру еколого-натуралістичної творчості Лідія Курінська.

Про діяльність Черкаського районного будинку дитячої та юнацької творчості розповіла керівник еколого-краєзнавчого гуртка «Кипарис»  Лариса Ольшевська.

З презентацією  «Шкільна теплиця – як практична дослідницька лабораторія учнів» виступила завідувач еколого-натуралістичного відділу Корсунь -Шевченківського районного Центру дитячої та юнацької  творчості Ірина Ковальова.

Власним досвідом екологічного виховання дітей у сільській місцевості поділилася директор Черкаської районної станції юних натуралістів Ганна Насонова.

На завершення семінару відбувся обмін думками та підведення підсумків за круглим столом «Проблеми, пошуки, перспективи позашкільної екологічної освіти».
Про це інформують в управлінні освіти і науки Черкаської ОДА.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100