реклама

реклама

9 січня секретар міської ради Сміли Костянтин Синьогуб провів чергове засідання комісії з питань ЖКГ, паливно-енергетичного комплексу та розрахунків, повідомляє офіційний сайт міськради.

img_8983_0 Керівники підприємств та структурних підрозділів виконкому проінформували про стан виконання доручень попереднього засідання. Було порушено питання щодо проведення ревізії відсутніх люків на території міста, які належать як КП «ВодГео», так і підпприємствам зв’язку. Секретар ради звернув увагу на необхідність зворотної інформації від керівників ОСББ, установ та закладів з даного питання, про роботу з керівниками пунктів прийому брухту.

Костянтин Синьогуб поінформував про плани провести наступного тижня круглий стіл «Безпечне місто», на якому також ітиметься про співпрацю з органами правопорядку у розв’язанні цього питання.

Керівник КП !Наш дім! пояснив причини відключення освітлення місць загального користування у 8-ми будинках у зв’язку із боргами мешканців перед комунальним підприємством.

На засіданні було озвучено питання щодо погашення ТОВ «СмілаЕнергоінвест» до 11.01.2018 боргу в сумі 1 млн 171 тис. грн. за спожиту електроенергію.

Про стан виплати заробітної плати присутніх проінформувала голова координаційної ради профспілок Л.Хоменко. За грудень 2017 року заробітна плата виплачена всіма комунальними підприємствами, окрім КП «Сміла-ліфт», яке перебуває в санації, і сума боргу становить близько 15 тис. грн.

Перед керівниками комунальних підприємств було поставлено завдання проведення інвентаризації нерухомого майна. чіткого обліку передачі майна від одного підприємства до іншого.

Депутат В. Бердецький порушив питання реконструкції внутрішньодворового освітлення та видачі дозволів на встановлення індивідуального опалення.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100