реклама

реклама

В Умані родичі загиблої в ДТП сільської вчительки вимагають справедливості. Ще в 2016 Ніну Мельохіна збили на пішохідному переході – на очах десятків свідків, повідомляють «Подробности». Ось уже більше року триває судовий процес над водієм.

Безымянный Того ранку Ніна приїхала в Умань, щоб віднести звіт в управління освіти, але не дійшла до нього буквально 20 метрів. Машина на швидкості вилетіла на перехід і збила жінку.

У своїх свідченнях водій автомобіля вказав, що їхав з допустимою швидкістю, а жінку на пішохідному переході просто не помітив. Справа слухається більше року, і весь цей час винуватець загибелі Ніни – на свободі. Навіть права в нього не забрали.

Зустрітися з обвинуваченим журналістам так і не вдалося. Ігор Оверчук навіть по телефону відмовився що-небудь коментувати.

«Я не хочу спілкуватись на цю тему! - А чому? - А тому що не хочу», -– говорить Ігор Оверчук, обвинувачений в ДТП.

Спілкуватися з «Подробицями» відмовилися і в уманському відділенні поліції. Мовляв, провадження передали в суд, і стосунку до нього вже не мають.

Прокурор у справі Ігоря Оверчука заявила, що чоловікові пред'явлено звинувачення в порушенні правил дорожнього руху, що спричинило за собою смерть. Всі деталі – тільки після вироку.

У лютому уманський суд має намір продовжити слухання і допитати свідків. Але родичі Ніни Мельохіна в справедливе рішення вже не вірять. Кажуть, надто вже затягують процес.

Докладніше - у відеосюжеті.

реклама

Коментарі  

 
+3 #2 Небайдужий 10.01.2018 14:58
Судячи зі змісту статті жінка загинула на роботі, оскільки приїздила в Умань для здачі звіту до управління освіти, а відтак родині загиблої має бути виплачена відповідна компенсація. Це перше. Друге, вина водія очевидна, а відтак матеріальна шкода підлягає стягненню з власника автобуса (джерела підвищеної небезпеки). Крім того, у разі визнання вини водія, суд має стягнути з нього матеральну та моральну шкоду, яка завдана і скоріш за все заявлена родичами потерпілої.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 ХХХ. 10.01.2018 10:13
Що тут складного. Вбив, доказова база є, свідків море. Суд та й годі. Людина сидить , відбуває покарання за скоєне. Але є ще матеріальний фактор. Він сильніший за Закон.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100