реклама

реклама

Перебіг робіт з реконструкції третьої черги вул. Героїв Дніпра від вул. Сержанта Смірнова до вул. Козацької обговорили під час робочої наради з міським головою Анатолієм Бондаренком замовники та підрядники, які працюють на цьому об’єкті, повідомляє прес-служба міськради.

1_1026

Звертаючись до присутніх, Анатолій Бондаренко особливо наголосив на забезпеченні якості виконання робіт. Зокрема, щодо перевірки стану усіх наявних мереж, приміром, існуючого водогону вздовж цієї ділянки вулиці, який через тривалий термін експлуатації зазнав суттєвої корозії.

Міський голова переконаний, що відповідні роботи потрібно здійснювати до того, як буде облаштовано дорожнє полотно. Особливу увагу, на переконання Анатолія Бондаренка, слід звернути і на потужності та належне функціонування зливової каналізації та дощоприймачів.

– Ми вже мали ситуації, коли під час сильних опадів на дорогах утворювались озера з дощових потоків, з якими не справлялась зливова каналізація. Такі прикрі випадки, на жаль, торік виникали і на відремонтованій ділянці вулиці Героїв Дніпра у межах першої та другої черг від вул. Жужоми до вул. Сержанта Смірнова. Особливо критична ситуація складалась біля храму Андрія Первозванного, де була нижня точка дорожнього полотна та зосереджувався найбільший обсяг зливових потоків. Я наголошую, зробіть все, щоб вул. Героїв Дніпра справлялась з дощовими потоками. За потреби – розмістіть додаткові дощоприймачі тощо, – акцентував Анатолій Васильович.

Заступник генерального директора ПП «Дорстрой» (яке виграло тендер на виконання реконструкції вул. Героїв Дніпра) Ігор Віблий, розповів, що у рамках здійснення третьої черги робіт на цій вулиці триває укладання комунікацій, розширення дорожнього «корита» та засипання його щебенем, аби облаштувати основу.

– Відповідні роботи необхідно завершити до березня-квітня. Хоча через відсутність ухваленого бюджету міста повністю загальмовані усі платежі. Треба, щоб міська рада зробила все для продовження фінансування. Оскільки це стосується не лише нашого підприємства, але й всіх підрядників, які працюють у місті. Адже ми не можемо зупинитись. Це означатиме відставання від визначеного графіку. До того ж принципова позиція нашого генерального директора Роберта Григоряна – дотримуватись взятих зобов’язань з якості та термінів проведення робіт. Саме такі професійні риси формують стиль роботи ПП «Дорстрой», – наголосив Ігор Володимирович.

Водночас нагадав, що на відрізку вул. Героїв Дніпра від вул. Сержанта Смірнова до вул. Козацької вже проведено підготовчі та земельні роботи, зокрема, вирубка дерев, які потрапили у зону майбутніх тротуарів та велодоріжок. Триває монтаж зливової і побутової каналізації на вказаній ділянці та обстеження стану існуючого водогону, який потребує перенесення.

Ігор Віблий відзначив, що ПП «Дорстрой» за темпами виконання робіт повністю вкладається у визначені терміни. Це засвідчують закриті акти виконаних робіт, подані до департаменту архітектури та містобудування Черкаської міської ради.

Якщо дозволятимуть погодні умови та бюджетне фінансування, підрядники сподіваються й надалі працювати у таких же темпах.

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 федор принципиальный 11.01.2018 14:12
сТРОИТЕЛЬСТВО ВЫСОТОК ИДЕТ ПОЛНЫМ ХОДОМ,днем и ночью,раздолбан а дорога,удивляюс ь как еще маршрутки ходят по этим колдобинам,доро га по какой причине не ремонтируется ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #1 Надія. 10.01.2018 19:44
Зробіть так щоб не топило! Так потрібно було проектом це передбачити а не декларувати по лисянські. І це висловлюється посадова особа з дипломом інженера- будівельника? При будівництві першої черги виконали підключення по скиду зливових вод в існуючий колектор який до цього не забезпечував водовідведення. Проектом передбачили будівництво ще одного випуску? Напевне ні, так як прийшлося б думати про локальні очисні споруди. А хто ж буде думати?...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100