реклама

реклама

Щорічні традиційні олімпіади стартували на Черкащині. Обласний етап змагань школярів розпочався 9 січня і триватиме до 14 лютого. За цей період переможці попереднього етапу змагатимуться за звання кращого знавця певного предмету і боротимуться за можливість представити область на всеукраїнському рівні. Загалом заплановано олімпіади із 17 навчальних предметів. Першими свої сили випробовують учасники олімпіади з астрономії та російської мови і літератури.

Змагання школярів здебільшого відбуватимуться на базі Черкаського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних працівників, деякі – на базі обласного центру роботи з обдарованими дітьми, шкіл № 7, № 17 та Університету банківської справи.

На урочисте відкриття обласних учнівських змагань зібралися члени журі, учасники олімпіади, їхні наставники та батьки. Ректор Черкаського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних працівників Наталія Чепурна привітала учасників та побажала продемонструвати гарні результати, відзначивши, що участь у цьому змаганні – це вже значне досягнення, яке може докорінно вплинути на майбутнє школярів.

Прес-служба Черкаського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних працівників

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100