реклама

реклама

Прокуратура Черкаської області скерувала до суду обвинувальний акт стосовно раніше судимого жителя м. Черкаси, який у грудні минулого року, прагнучи уникнути кримінальної відповідальності за скоєний новий злочин, запропонував та надав слідчому одного з територіальних відділів поліції неправомірну вигоду за закриття кримінального провадження щодо нього. Чоловік відразу після передачі коштів був затриманий «на гарячому».

habar Про це повідомляють у прокуратурі області.

На сьогодні останній обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 369 КК України (пропозиція та надання службовій особі неправомірної вигоди).

Довідково: санкція ч. 3 ст. 369 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 4 до 8 років з конфіскацією майна або без такої. Враховуючи наявність непогашеної судимості, обвинуваченому загрожує покарання у виді реального позбавлення волі.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #1 Громадянин 11.01.2018 13:43
У таких штучних злочинах прослідковуєтьс я інший злочин - провокація підкупу. Адже слідчий просто міг відмовитись від пропозиція отримання хабаря і на тому мабуть все і скінчилось. При цьому він ще й міг роз'яснити чоловікові відповідальніст ь за такі дії. Але слідчий навпаки вступив з ним в в перемовини, підбуривши його до дачі хабаря і в той же час доповів про це керівництву. Далі - справа техніки.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100