реклама

реклама

До Черкаського відділу поліції звернулася мама з повідомленнями про зникнення 14-річної доньки. За словами матері, дівчина серед білого дня пішла до магазину і зникла.

src_1464790376devushka-v-poezde Як повідомляють у поліції Черкаської області, правоохоронці встановили, що школярка може перебувати в місті Шпола, де проживає її подруга.  До її пошуків були залучені правоохоронці Управління превентивної діяльності ГУНП в Черкаській області і Шполянського відділення поліції. Спільними зусиллями її вдалося знайти через дві доби, здоровою та неушкодженою, на одній із залізничній станції в Шполянському районі та повернути матері. Дівчина пояснила працівникам поліції, що їздила до своїх знайомих.

Поліцейські провели з дівчиною профілактичну бесіду. На матір правоохоронці Черкаського відділу поліції склали адміністративний протокол за статтею 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) Кодексу про адміністративні правопорушення та попередили її про недопущення в подальшому подібних випадків. Санкцією статті передбачено штраф від одного до трьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100