реклама

реклама

Робоча нарада з актуального питання – пошуків альтернативних джерел опалення міста – відбулася у Смілі 9 січня під головуванням секретаря міськради Костянтина Синьогуба, повідомляє «Сміла.ua».

2018-01-10-нарада На нараду прибули представники черкаської фірми, яка виробляє генераторні печі, та розповіли про свій проект.

– Ми запропонували смілянській владі розглянути наш варіант опалення для Сміли – використання газо-генераторних печей, у яких прекрасно горить перероблене сміття, – пояснив директор підприємства «Еко Че» Степан Новак. – У цих печах горять абсолютно всі відходи виробництва. Це дешеве паливо. Отримаєте гарячу воду, гарячий пар, та ще й позбудетесь сміття. Такий проект уже працює на заводі «Королівський смак» у Власівці та в Ужгороді на заводі з утилізації шкідливих речовин. Це екологічно безпечний проект.

Костянтин Синьогуб та депутати вислухали черкаських підприємців. Представники смілянської влади наголосили, що хочуть, щоб новий проект був юридично правильним та економічно розрахованим. Тож доручили спеціалістам досконально вивчити цей варіант роботи.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100