реклама
Sucurity Police

реклама

Як інформує ПАТ «Черкасиобленерго», попри численну ілюмінацію, у період новорічних свят споживачі використовують менше електроенергії, ніж зазвичай. Передусім, пояснюють фахівці Черкаського міського РЕМ, це пов’язано зі зменшенням обсягів споживання електричної енергії промисловими споживачами. Більш стабільна ситуація з побутовими споживачами.

image.php – У свята вони споживають енергії лише на півтора-два відсотки більше, – цитує сайт Черкаської міськради директора Черкаського міського району електричних мереж Вадима Трохимця.

Аварійні ситуації найчастіше виникають через перевантаження мереж споживачами, які перевищують договірні величини споживання щодо потужності, чим і перевантажують власну мережу.

У новорічні свята міські енергетики відпрацювали без аварійних відключень.

Аби і надалі уникати форс-мажорних ситуацій, фахівці ПАТ «Черкасиобленерго» радять споживачам не перевантажувати власні електромережі, а у разі виникнення аварій звертатися до оперативної служби Черкас за номером 15–05 або ж до кол-центру компанії: 33 – 87 – 87. Ці служби працюють у режимі 24/7.

Довідково: у середньому обласний центр споживає 2,3 МВт год електроенергії на добу, тоді як у свята цей показник знижується до 1,9 МВт год.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100