реклама

реклама

Асоціація лікарів м. Черкас хотіла б бачити в майбутньому складі виконкому Черкаської міської ради (на громадських засадах) свого представника Віталія Григор’єва, керівника міського травмпункту.

Лікар Віталій Григор'єв

Про це під час учорашньої наради за участю міського голови Анатолія Бондаренка, представників комітетів самоорганізації населення та громадських організацій Черкас заявив головний лікар Третьої міської лікарні Олександр Федорук.

Інші громадські організації своїх кандидатур не висували, проте взяли активну участь в обговоренні ситуації, що склалася в місті. Так, голова обласної організації Національного корпусу Дмитро Кухарчук запропонував заблокувати засідання наступної сесії міськради, щоб депутати не змогли розійтися, доки не ухвалять бюджет міста.

А депутат облради чотирьох скликань Любов Майборода заявила, що готова скласти звернення від імені громадськості до керівництва політичних партій, представлених у міськраді, з проханням не включати до партійних списків на наступні вибори людей, які під час нинішньої каденції ігнорують інтереси громади.

26697030_954232921402490_817996636_n

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+9 #2 ДЖЕКО 12.01.2018 15:41
Та не віртуальна Асоціація лікарів хоче його там бачити, а Бондаренко. Цей лікар на минулих виборах балотувався від "Батьківщини". А Федорук - депутат облради від названої політсили. Мер зараз буде пропонувати якоби "громадських активістів", а насправді суто своїх людей.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 скептик 12.01.2018 11:20
Асоціація лікарів м.Черкаси вже давно мильна бульбашка.Використовуєтьс я в інтересах обмеженого кола осіб.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100