реклама

реклама

Зимові народні свята стали приводом для проведення зустрічі волонтерів Відділення Всеукраїнської благодійної організації  «Турбота про літніх в Україні» в м.Черкаси (виконавчий директор Тетяна Бугеря). З Різдвяним вертепом «Православне братство» до учасників зустрічі завітали представники Черкаського осередку організації «Пласт» та ГО «Єпархіальне Свято-Троїцьке братство». Спільне проведення заходу відбулось завдяки співпраці з Данилом Майоровом та Наталією Козловою. Чудове театралізоване дійство закінчилось виконанням колядки «Добрий вечір тобі, пане господарю» за участю всіх  присутніх у залі.

DSCN4518

Члени Відділення Ганна Кухарчик, Катерина Бобровник, Надія Головченко привітали присутніх колядками «Діва сина народила», «На дворі чорна хмара в’ється», «Радуйся, земле». Побажання добра, багатства і хорошого врожаю підняли настрій присутніх. Усім хотілося вірити народним  повір’ям, що кожне слово в колядці має магічну силу і побажання  господарям збуваються.

Вікторина про зимові свята викликала жваве обговорення відповідей. Ерудитом виявилась Тамара Трофименко, яка правильно відповіла на велику кількість запитань і отримала найбільше заохочувальних призів. Присутні дізнались про деякі новорічні досягнення з книги рекордів Гіннеса, пригадали  новорічні традиції Швеції та Італії. Звучали вірші, щедрівки, відбулося чаювання з солодощами .

Учасники зустрічі побажали одне одному здоров’я, наснаги у добрих справах, не боятись мріяти, адже все загадане у Різдвяні святці неодмінно має збутися!

Зустріч проведена в рамках проекту «Створення безпечної зони для людей старечого віку», що виконується за програмою «Місце зустрічі-Діалог» в Україні Німецького Федерального Фонду «Пам'ять, Відповідальність, Майбутнє»

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100