реклама
Sucurity Police

реклама

В одному із сіл Корсунь-Шевченківського району правоохоронці затримали наркоторговку. Зловмисниця зберігала та збувала амфетамін. За даним фактом відкрито декілька кримінальних проваджень, повідомляють у поліції Черкаської області.

PM704image001

До правоохоронців Корсунь-Шевченківського відділення поліції надійшла інформація, про те, що в одному із сіл району дівчина зберігає наркотики та займається їх реалізацією. Інформація знайшла своє підтвердження. Поліцейські затримали наркозбувачку під час продажу чергової партії амфетаміну. В її кишенях було знайдено близько грама амфетаміну, розфасованого у згортках із фальги. Крім того, за місцем її проживання поліцейські виявили коноплю в сухому і подрібненому стані, яку дівчина зберігала в різних ємкостях та в 50 розфасованих згортках.

За даним фактом Корсунь-Шевченківським відділенням поліції відкриті кримінальні провадження за частинами 2 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Зловмисниці оголошено про підозру та обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Санкціями статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

PM710image002

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100