реклама

реклама

Брат убитої таксистки Ірини Чуприни Дмитро проїхав шляхом загиблої сестри від Черкас до Сміли, намагаючись відвторити події жаливої ночі проти 8 січня, коли вона зникла.

Про це він розповів журналістам в поліції, де відбувалася прес-конференція керівника ГУНП в області Валерія Лютого з приводу трагічної події. Дмитро також відвідав прес-конференцію і, вислухавши спікерів, дав свій коментар.

26793628_1515757305145969_521360517_n

– Дорогою їхав, яка дуже погана. Багато часу треба на дорогу… Якщо вірити тій інформації, яку надають в рамках слідства, то дивно: телефон в одному місці, речі в іншому, тіло в третьому. З тих же джерел - підозрювані були спянілі. Якби вони виїжджали звідти після вбивства спянілими, то мало б бути ДТП. Але на всі питання відповідають, що таємниця слідства. І з нами (родиною – авт.) не спілкуються. Скільки це триватиме: місяць-два? – дивується брат загиблої.

Чоловік каже, що з боку слідчих органів надійшла реакція, нібито він неадекватний і нічого більше не повідомляють.

– Чи є у вас підозрювані?

– Моя сестра була неконфліктна, м’яка. Не була аферисткою. Тверезо оцінювала ситуацію. Пару разів потрапляла в неприємні обставини. У Києві колись підвозила людину. Їй приставили ножа до горла, але вона сказала забирати усі речі. Злодії забрали речі, вона поплакала, але заяву не подавала в поліцію. Ні за машину, ні за гроші вона не чіплялася б. Тоді навіщо було зчиняти злочин? – дивується Дмитро.

– А тіло вам показували?

– Ні, з нами не спілкуються… Я вже казав. Поряд з тим, хочу подякувати поліції. Робиться велика робота. Претензій не маю. Проте це не по-людськи, коли я йду на сторінку у «Фейсбуці» до першого заступника голови Національної поліції України В’ячеслава Аброськіна, щоб звернутися з інформацією, а дізнаюся звідти про смерть сестри.

– Щодо вашої неадекватності? Це звинувачення з боку кого?

– З боку слідчих органів…

реклама

Коментарі  

 
+1 #3 депутат 13.01.2018 09:44
Все це дає підстави мати сумніви в наданій інформації правоохоронних органів, тому не брата потібно обзивати неадекватним, а спростовувати всі сумніви.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 ??? 13.01.2018 00:25
А чому брата Ірини в статті названо Дмитром? У "Фейсбуці" він представляється Головатюком Денисом Петровичем.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 007 12.01.2018 21:52
Ну якщо брат має своі сумніви, так нехай поліція випустить вбивць і він буде спокійний.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100