реклама

реклама

У мережі показали стан українських військових кораблів в окупованому Криму, які президент Росії Володимир Путін запропонував повернути Україні. Відповідні кадри оприлюднив російський телеканал «Звезда», повідомляє «Кореспондент».

2104135

Так, на записах можна побачити морські тральщики «Чернігів» і «Черкаси», а також підводний човен «Запоріжжя» і рятувальне буксирне судно «Кременець».

На деяких судах з'явилася іржа й облізла фарба.

Нагадаємо, нещодавно в Києві презентували робочий трейлер воєнної драми «Черкаси» про спротив однойменного українського тральщика російським військовим навесні 2014 року.

реклама

Коментарі  

 
+3 #4 Ловіть за язика! 15.01.2018 12:48
Хороший момент піймать пукіна за його брехливого язика - і запропонувати вивести своїм ходом від причалу у Севастополі хоча б два вкрадені моцкаликами кораблі - тральщик "Черкаси" і десантний "Костянтин Ольшанський". Весь світ прекрасно бачив, що вони обидва були на плаву і в бойовому стані, коли орки-ординці намагалися не випустити їх з Донузлаву.
Тепер же це Х**ЛО відвести їх від причалу не зможе і на сто метрів, бо "Черкаси" вже наполовину розікрали на запчастини для однотипного рашко-тральщика, який "посипався" після Сирії, а "Костянтин Ольшанський" вже почали розбирати для "донорства" притягнутому на налигачі з Егейського моря "Ямалу", який днями по-п'яні не розминувся з якимсь африканським сухогрузом.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #3 Крым - Украина 15.01.2018 12:19
Ботексного коротышку как крысу загнали в угол доказательствам и того, что польский самолет "Катыни-2" был преднамеренно взорван - рашке так и не удалось затихарить этот факт от мирового сообщества.
"Взрывная" новость переполнила интернет как раз накануне того, как великий рашаварский вождь Метрвпрыжкеивке пке сделал "сенсационное" заявление о том, что он готов отдать остатки раскуроченных его придурками кораблей.
Кого пытается этим обмануть и отвлечь от своих кровавых делишек отставной гэбэшник?!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-6 #2 Античтец 13.01.2018 22:46
Военная драма в жанре фэнтези.
Обделались по полной. И обделаются еще не раз. Не потому что силы не равны, а потому что правды за ними нет.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Руццкій мір в дєйствіі 13.01.2018 21:12
Як і все, що вкрала рашка. :sad: Вкрали Кьонігсберг у Німечини - і перетворили його на мухосранськ з примітивною назвою Калінінград. Вкрали Придністров'я - і воно стало тупим заповідником совка. Вкрали у Японії Курили, а у Грузії Абхазію - і вони перетворилися на пустку.
Вкрали український Крим - і він швидко чахне разом з усим, що там залишилося. Тільки газ із шельфа швидко качають, жлобьйо жадібне :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100