реклама

реклама

Після тяжкої та довготривалої хвороби пішла з життя легендарна Особистість в українському боксі, людина, яка присвятила усе своє життю розвитку та популяризації українського боксу, людина, яка стояла у витоків становлення Українського боксу – Гайдамака Ігор Іванович.

orig_106808 Серце Метра українського боксу перестало битися 14 січня, повідомляють у Федерації боксу України.

Довгий час Ігор Іванович був першим віце-президентом Федерації боксу України. Окрім того з листопада 2006 року Ігор Гайдамака був членом міжнародної боксерської Федерації (AIBA). Обіймав також посади Державного тренера штатних збірних команд України, а також був обраний віце-президентом Європейської Конфедерації боксу.

Ігор Гайдамак за період своєї роботи отримав такі почесні звання, як Заслужений тренер України, Заслужений працівник фізичної культури та спорту України та був відзначений найвищими Державними орденами.

Прощання з Ігорем Гайдамакою відбудеться 17 січня о 11:00 у Свято-Михайлівському соборі, що розташований у Соборному парку (м. Черкаси, вул. Надпільна, 212). Поховають Ігоря Івановича на міському кладовищі №5.

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 Сергій 08.12.2018 17:34
Про покійників погано не говорять. Але треба казати правду. Дуже багато боксерів постраждало від його "справедливого" суддівства. Він багато боксерських життів скалічив. Помагав тільки жополизам і тим, хто платив баблоси.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 качурін 15.01.2018 17:15
Земля пухом шановні людині,побільше таких метрів у владу-професіонал,пат ріот і порядна людина,яка всього добилась власною важкою працею.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100