реклама

реклама

Голова Черкаської обласної державної адміністрації Юрій Ткаченко не виконав обіцянку в 2017 році створити в районних лікарнях «Кабінети здоров'я жінок» із необхідним обладнанням.

Ткаченко 2 (5) Таку обіцянку він дав 22 лютого минулого року, нагадує «Слово і Діло».

«Якісні зміни в медичних установах – незмінний пріоритет нашої роботи. Йдеться як про комфортні умови, так і про оновлення самої системи надання послуг. Минулого року завдяки Держфонду регіонального розвитку ми закупили для районних лікарень сучасні флюорографи. Цього року плануємо створити там «Кабінети здоров'я жінок» із необхідним обладнанням», – запевняв голова ОДА.

У грудні «Слово і Діло» надіслало до управління охорони здоров'я обладміністрації запит. У відомстві повідомили, що станом на 22 грудня центри «Здоров'я жінки» ще не відкриті. Наразі завершуються ремонтні роботи, медичне обладнання та комп'ютерна техніка придбані в частковому обсязі, але свою обіцянку Ткаченко не виконав.

Відзначимо, згідно з моніторингом «Слова і Діла», Юрій Ткаченко дав 97 обіцянок, з яких 60 виконав, а 11 – провалив.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-3 #1 Здорова жінка 16.01.2018 03:09
Останній транш Урядових грошей надійшов в другій половині грудня. Обладнання вже все є. Технічні спеціалісти інсталюють обладнання в Умані та Звенигородці. Наступна Золотоноша. Смілянська міська рада (як і все інше) затримала виділення коштів на ремонт приміщень. А голова ОДА свою частину роботи зробив якісно та вчасно і вперше в Україні. Не там шукають зраду. Всі б так ''недотримували'' обіцянок.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100