реклама
Sucurity Police

реклама

Півтори години знадобилося працівникам черкаського РЕМ, щоб повернути електропостачання усьому місту. "Світло зникло десь в 11.30, але вже з 13-ї години його включили практично всюди", - повідомили "Прочерку" в ПАТ "Черкасиобленерго".


Нагадаємо, що сьогодні пів-Черкас залишилися без світла. За повідомленнями черкащан, електрика зникла в центральній частині міста, у районі залізничного вокзалу тощо. Як повідомляли в Обленерго, аварія сталася на підстанції ЗТА.

У ПАТ "Черкасиобленерго" журналісту "Прочерку" пообіцяли вже сьогодні детально пояснити, що за аварія виникла на підстанції та скільки зусиль пішло на її ліквідацію.

У той же час в черкаському РЕМі у приймальні журналісту пояснили, що світло в усіх мікрорайонах Черкас вже з’явилося, тож "тема неактуальна"...

реклама

Коментарі  

 
+3 #1 Оксана Колісник 18.01.2012 13:54
Лукавлять! Потім будуть кричати, як, не дай Бог, жахне: "Обладнання від царя гороха, мережі зношені..." і що там ще кричать, коли не бажають відповідати за стан справ. Краще б зараз сказали, в чому причина, що може бути і що треба робити, аби все працювало нормально. Ніхто тут не ворог енергетикам, просто люди мають право знати.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100