реклама
Sucurity Police

реклама

У Черкаському лісгоспі вже склалася добра традиція ­­– щороку на новорічно-різдвяні свята до них приходять друзі, аби привітати колектив та побажати їм миру, радості, Божих благословень та родинного затишку. І цей рік не став винятком. Днями до лісгоспу завітали Народний аматорський ансамбль пісні і танцю «Обереги» Свидівського сільського будинку культури та Руськополянський фольклорно-етнографічний народний хор «Поляни».

4-1

Артисти влаштували справжні міні-вистави – співали українських колядок, щедрівок, віншували, посівали, вітали з Різдвяними святами.

Голова профспілкового комітету Черкаського лісгоспу Анатолій Рожненко висловив вдячність гостям, подякував за чудові колядки, щедрівки, побажав їм творчого натхнення на весь прийдешній рік і вручив подарунки.

«Різдвяні свята мають давні традиції і надзвичайно приємно, що вони збереглися і в наш час. Із народними колективами «Обереги» та «Поляни» у нас склалися дружні стосунки, тож щороку вони приходить до нас, аби подарувати радість та нагадати, що ми – одна родина і, що нас об’єднують прадавні звичаї», – говорить голова профкому Черкаського лісгоспу Анатолій Рожненко.

Черкаське обласне управління
лісового та мисливського господарства

реклама

Коментарі  

 
+2 #1 Інь і Янь 16.01.2018 21:18
Мордочки у артистів невеселі.Мабуть все з під палки.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100