реклама

реклама

Міський голова Черкас Анатолій Бондаренко назвав свою попередню кадрову політику «слабкою» та пояснив, чому він був «змушений її дотримуватися».

12249659_1034392513279685_1181576577483755577_n Про це йдеться у дописі мера у «Фейсбуці», в якому він назвав кандидатури у новий склад виконкому міськради.

«Квотний розподіл посад між представниками від партій, що зайшли в Черкаську міську раду, зробив мене заручником обставин, які заважали розвитку міста. Отримання підрядів наближеними до депутатів людьми лише за голос на сесії зводило нанівець якість виконання поставлених завдань та робіт. Тому партійний розподіл посад вичерпав себе як такий, що не може існувати для досягнення результату», – наголосив Бондаренко, додавши, що виходом із ситуації є формування виконкому за професійною ознакою.

«Коли я дивлюся в очі депутатів, відчуваючи їхній страх на голосуванні за ті чи інші проекти, я розумію, що це страх за родину, дітей, рідних та близьких, страх, який не міг не виникнути після зухвалого вбивства нашого колеги. Я не засуджую їх, але прошу про одне – діяти в першу чергу в інтересах людей, які віддали за Вас голоси», – написав Бондаренко.

За його словами, він вирішив виправити допущені на початку свого перебування на посаді помилки.

«Коли сьогодні нагально стоїть питання, як сформувати новий виконком без кулуарних домовленостей, а запропонувати професіоналів, я запитую себе: як діяти далі? Кинути місто на повний «дерибан» чи піти якісно новою дорогою вперед? І ви знаєте, мабуть, у кожної людини відкладається щось важливе у світогляді після певних життєвих подій. У мене це сталося після народження сина. Тоді я вкотре сказав собі: заради його майбутнього та майбутнього всіх черкащан я готовий діяти рішуче. Стоячи в церкві, я подякував Богу за те, що він дає мені сили працювати разом з вами, щодня приносячи користь рідному місту. Ваші подяки надихають мене іти вперед, не озираючись, і вести нашу громаду до нових вершин», – патетично підсумував мер.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #4 містянин 17.01.2018 10:28
Молодец, гарно сказав. Підтримую будь-які починання.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #3 Сергій 17.01.2018 10:13
Нинішні депутати гірше гестапівців - кинули місто на призволяще, зилишили без бджету і гризуть під керівницством радуцького міського голову. Будемо і далі терпіти банду торпедівців?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 ХХ 16.01.2018 22:35
Вибачте, пане мєр, але я вам не вірю.Та й, мабуть, багато думаючих містян також.Надто багато гучних слів. У поєднанні з вашими непрофесійними діями уминулому, щопризвели до занепаду Міс а, вам треба піти з посади.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Радик 16.01.2018 22:25
Корупционер , отдай Черкассам землю в сосновке, на брата оформленную!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100