реклама
Sucurity Police

реклама

Досудовим розслідуванням встановлено, що гр. С., незаконно придбав з метою збуту психотропну речовину «амфетамін», усвідомлюючи суспільну небезпеку свого діяння і бажаючи настання суспільно-небезпечних наслідків незаконно зберігав при собі придбану ним речовину.

index

У подальшому, він же, продовжуючи свій злочинний намір, перебував неподалік будинку по вулиці Героїв Майдану у місті Черкаси та при спілкуванні із працівниками поліції під час проведення поверхневої перевірки у присутності понятих, самостійно видав працівникам поліції 10 пакетів із вмістом порошкоподібної речовини, яка відповідно до висновку судової експертизи наркотичних засобів, психотропних речовин та прекурсорів містить у своєму складі психотропну речовину – «амфетамін».

Таким чином, підозрюваний вчинив кримінальне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 307 КК України (незаконне придбання, зберігання психотропної речовини з метою збуту).

На даний час у кримінальному провадженні триває досудове розслідування, проводяться необхідні слідчі (розшукові) дії для з’ясування всіх фактичних обставин справи.

У разі доведеності вини, зловмиснику загрожує кримінальна відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років.

Про це інформує прес-служба місцевої прокуратури

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100