реклама
Sucurity Police

реклама

Прокуратурою області скеровано до суду обвинувальний акт щодо 5 членів організованої групи, які обвинувачуються у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 307, ч. 1 ст. 263 КК України.

index

Установлено, що члени злочинного угруповання, до складу якого входило 5  жителів м. Сміла, з серпня 2016 року по червень 2017 року, на території м. Сміла Черкаської області займалися злочинною діяльністю, пов’язаною з придбанням, виготовленням, зберіганням, перевезенням з метою збуту та збутом особливо небезпечного наркотичного засобу - каннабісу та збутом психотропної речовини - амфетаміну.

У ході обшуків виявлено та вилучено близько 0,5 кг подрібненої коноплі, понад 80 кущів та садженців коноплі, амфетамін, вогнепальну зброю та набої до неї, гранату, грошові кошти, отримані від незаконної діяльності у сумі понад 70 тисяч доларів США та 60 тисяч гривень.

Діяльність організованої групи припинена працівниками прокуратури області спільно з Черкаським управлінням Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України.

Злочинцям загрожує покарання до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Прес-служба  прокуратури Черкаської області

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #2 Пошливы 22.01.2018 20:36
Что творится? Да работать не хотят, а жить хорошо хотят. Скажете работать негде? Есть, было бы желание. Сомневаюсь, что этих уродов посадят...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 депутат 17.01.2018 23:15
Пригадується як колись в кожному селі, на кожному городі сіяли мак, маківки просто викидали і ніяких наркоманів не було, що зараз твориться не зрозуміло .
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100