реклама

реклама

Міський голова Анатолій Бондаренко під час сьогоднішньої сесії вніс пропозицію скоротити кількість заступників мера з 6 до двох - Світлани Івінської і Миколи Шкарабури (щодо останнього до урядових структур надіслано запит, чи має він право обіймати посади на державній службі).

Як кандидатів від громадськості Бондаренко запропонував Антона Скачкова, Віктора Черниша, Сергія Амброса, Анну Васильєву і Бориса Марченка. Бондаренко наголосив, що ніхто з них не є представником політичних партій.

- На наступний раз я запропоную, якщо не хочуть голосувати за заступників, проголосувати виключно за громадських активістів, щоб був кворум у виконавчому комітеті. Щоб був міський голова, секретар і, наприклад, 5 громадських активістів. Якщо є якісь питання до кандидатів, то ми з громадськими організаціями нових подамо, ще кращих, — сказав Анатолій Бондаренко.

Наразі ж міський голова працює без жодного заступника. Сьогодні він провів нараду із директорами департаментів, які поки що і виконуватимуть роботу заступників.

реклама

Коментарі  

 
0 #2 Любов Майборода 17.01.2018 19:56
Викоавчий комітет є дорадчим органом при міському голові для координації дій інших виконавчих органів. В іншому випадку він не потрібен. Будь-які рішення сесія може приймати без виконкому. Серетар міської ради зробив з виконавчого комітету центр опору міському голові. Таке собі "двовладдя". Нам не потрібні такі виконкоми.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Надія. 17.01.2018 17:38
Подамо ще кращих! А навіщо Залізяка сьогодні подав гірших? Знав що не пройдуть? Пора напевне вже збиратися. Нахазяйнував?!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100