реклама

реклама

Черкаська міська рада проголосувала за підтримання петиції про придбання ангіографу для Третьої міської лікарні, пише «Інфоміст»

Як розповів директор департаменту охорони здоров’я Олег Стадник, обладнання вартує 25 млн грн. Він також закликав депутатів не лише голосувати за підтримання петицій, а й фінансувати згодом закупівлю обладнання.

Стадник Пряма мова

– Ангіографія є сучасним високотехнологічним методом діагностики патології судин, який на даний час відсутній у лікувальних закладах міста. Ангіографія входить до стандарту діагностики при невідкладних станах у кардіології (нестабільна стенокардія, інфаркт міокарда), нейрохірургії (аневризми судин головного мозку, гематоми, пухлини), при патології судин нижніх кінцівок, в урології (аномалії розвитку нирок, пухлини, гідронефроз) та інших патологій. Метод дозволяє не тільки діагностувати захворювання, але й вибрати тактику необхідного лікування, проконтролювати хірургічне втручання, – зазначає в пояснювальній записці Стадник.

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 Старий 13.02.2018 15:48
Де побачити повідомлення про введення до строю і розцінку послуг?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 скептик 17.01.2018 17:09
Ангіографія є сучасним високотехнологі чним методом діагностики патології судин, який на даний час відсутній у лікувальних закладах міста. Ангіографія входить до стандарту діагностики при невідкладних станах у кардіології (нестабільна стенокардія, інфаркт міокарда), нейрохірургії (аневризми судин головного мозку, гематоми, пухлини), при патології судин нижніх кінцівок, в урології (аномалії розвитку нирок, пухлини, гідронефроз) та інших патологій. Метод дозволяє не тільки діагностувати захворювання, але й вибрати тактику необхідного лікування, проконтролювати хірургічне втручання

Це науково-популярний опус, а не обоснування доцільності придбання. Депутати не знають, що за маленьким а потрібно буде сказати велике Б.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100