реклама

реклама

14 тимчасових споруд було самостійно знесено власниками. Про це у своєму звіті за період перебування на посаді начальника управління інспектування ЧМР заявив Віталій Косяк під час сесії, пише "Вичерпно".

hqdefault

За його словами, наразі є організація, яка готова займатися демонтажем. Для цього з бюджету мають виділити 200 тис. грн.

Проте депутати поцікавилися щодо тих ТС, які досі продовжують «прикрашати» місто Черкаси, дуже часто маючи незаконний статус. Зокрема, поцікавилися про «шатер» площею 30 кв. м по вул. 30 років Перемоги, 6, де смажать шашлики (навпроти парку Перемоги). За словами Косяка, вже надсилалися листи до КП «Дирекція ринків» із проханням розібратися з цією спорудою.

Крім того, в депутатів виникло питання про ТС по вулиці Гагаріна. Начальник управління пояснив встановлення цієї споруди тим, що там є паспорт прив’язки і все офіційно. Можливо, дозволи надавалися ще до початку дії мораторію на встановлення ТС, — відзначив він.

- Виконкомом було надано багато дозволів на встановлення тимчасових споруд там, де їх не можна ставити, — сказав Віталій Косяк, реагуючи на закиди секретаря міськради Олександра Радуцького. — Олександр Романович, чомусь у всьому, що відбувається у місті, у вас винен я.

При цьому Косяк порадив Радуцькому змиритися з його перебуванням на посаді.

На цьому питання до начальника управління інспектування не закінчилися. На розі вул. Вернигори і Смілянської (район залізничного вокзалу) стоїть рекламний щит. Люди натикаються на нього, коли збираються перейти дорогу, — зачепив ще одну проблему депутат Володимир Гриценко. Віталій Косяк пообіцяв вивчити і це питання.

Також депутати зачепили тему зникнення люків, які потім здаються на підпільні пункти прийому металобрухту. За словами Віталія Косяка, у місті є 24 офіційні приймальні пункти, проте доступ до деяких з них обмежено у зв’язку з тим, що вони знаходяться в приватному секторі.

Зрештою, за звіт начальника управління інспектування Віталія Косяка депутати проголосували з поміткою «визнати його роботу незадовільною».

Відзначимо, на посаді Віталій Косяк перебуває 4 місяці.

реклама

Коментарі  

 
-7 #5 Геннадий 18.01.2018 21:19
Косяк надійна та порядна людина яка багато гарних справ зробить для міста.не даром Анатолій Васильович призначив чесну талановиту людину та патріота міста керувати відповідальним людям.а те що пишуть що він судимий то нічого страшного всі якимось чином переступали через закон .Віталій за все відповів певний термін відсидів і вийшов іншою людиною для гарних справ для громади.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #4 Правдоруб 18.01.2018 18:08
Цитую Черкащанин:
Косяк лише почав працювати, а шавки вже тявкають.

За ці 4 місяці ні він ні інспекція не зробили НІЧОГО окрім як бігали по зарплату. На чорта вони потрібні, щоб із бюджета іх утримувати? Косяк окрім двох судимостей ніде і ніким путньо не првцював, що він може нікчема наінспектувать?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #3 ЮЗР 18.01.2018 17:18
Накасячил па..о))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 Семен 18.01.2018 15:57
Гнать в шею такого работника.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #1 Черкащанин 18.01.2018 15:40
Косяк лише почав працювати, а шавки вже тявкають.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100