реклама

реклама

17 січня міський голова Тального свободівець Олексій Юрченко передав Володимиру Бірюкову ключі від квартири. Ця подія стала знаковою для міста, адже за останні десятиліття вперше безкоштовне житло отримала людина, позбавлена батьківської опіки.

26814869_2014527412094366_3244932537946528694_n

До цього Володимир багато років перебував на квартирному обліку осіб з числа дітей-сиріт, які потребують покращення умов проживання. Після створення Тальнівської об’єднаної територіальної громади під керівництвом Олексія Юрченка справа з чергою на квартири зрушила з мертвої точки.

Придбані за рахунок коштів державної цільової субвенції та співфінансування із міського бюджету (57 тис. грн.) дві квартири (одно- та двокімнатну) відразу включили до житлового фонду соціального призначення та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування. Всього на купівлю квартир витратили 658 100 гривень.

У новій двокімнатній квартирі разом із Володимиром Бірюковим житиме його сестра Ангеліна, яка до цього із немовлям перебувала в обласному соціальному центрі матері та дитини в Каневі.

«Сподіваюся, що після отримання житла люди, на долю яких випало чимало випробувань, будуть впевненіше почувати себе та будувати плани на майбутнє» – прокоментував подію Олексій Юрченко.

Про це інформують у черкаській "Свободі"

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100