реклама

реклама

Учора в Білозірський ОТГ було офіційно відкрито «сонячне дерево». Відмітимо, що працювати пристрій почав ще із нового року.

sonjachne-derevo-710x434

Про це повідомляє «Вичерпно».

Таке відкриття припало до душі усім – і дорослим, і дітворі, адже у ХХІ столітті важко собі уявити людину без мобільного, планшета та інших пристроїв, що потребують постійної підзарядки.

– Нам вдалося за короткий час реалізувати задумане, – розповідає голова Білозірської ОТГ Володимр Міцук. – Ми раді, що наше впровадження одобрили і прийняли місцеві жителі.

Також Володимир Павлович відмітив, що це не остання новинка, якою вони збираються порадувати людей.

– Ми працюємо над створенням новинок, які прийдуться до вподоби нашим жителям та і всім українцям, – додав очільник Білозірської ОТГ.

Нагадаємо, попередньо ми уже повідомляли, що одночасно на «сонячному дереві» можна буде підзарядити вісім ґаджетів.

Щодо фінансування, то кошти на станцію підзарядки надійшли з державного бюджету. Її оснастили акумуляторами потужністю 200 ампер. За умови погожої днини енергії має вистачати на добу. Акумулятори розраховані на 10 років роботи, сонячні панелі – на понад 30.

За словами голови Білозірської ОТГ Володимира Міцука, відкриття «сонячного дерева» є свідченням того, що громада ще більше удосконалюється та розвивається.

реклама

Коментарі  

 
+3 #1 Павло II 20.01.2018 21:56
Міцук! Навчи мера Черкас де брати електроенергію для водозабору!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100