реклама

реклама

20 січня 2018 року в Каневі свободівці відвідали місце останнього спочинку "кіборга"-десантника, депутата Черкаської обласної ради від ВО "Свобода" Анатолія Чупилки. Долучився до вшанувань і лідер націоналістів Олег Тягнибок.

7878

Свободівці на цвинтарі провели меморіяльний захід та заспівали славень. На могилу націоналіста побратими встановили державний стяг та поклали квіти.

"20 січня ‒ чорний день для "Свободи". Сьогодні ми вшановуємо пам'ять двох черкасців, героїв російсько-української війни. Ми згадуємо Анатолія Чупилку, який будучи депутатом Черкаської облради не ховався за депутатський мандат, а добровольцем пішов на фронт і загинув, захищаючи донецький аеропорт. Також сьогодні річниця загибелі Владислава Алексейчука, десантника з Умані, що зник у один день із Анатолієм. Крім того, сьогодні ми вшановуємо пам'ять голови Білоцерківської "Свободи" Олександра Хозєєва, що загинув рік тому. Сьогодні ми провели конференцію Черкаської обласної організації у Каневі саме з метою вшанувати пам'ять Анатолія Чупилки й инших наших побратимів. Вони для нас є дороговказом ‒ тих ідей, яких вони сповідували, тих принципів та життєвих орієнтирів, за якими вони жили, ми маємо дотримуватись. Ми хочемо, щоб їхні смерті не були марними, щоб ті ідеали та ті мрії, за які вони боролися, були реалізовані", ‒ поділився своїми міркуваннями Олег Тягнибок під час ушанування.

Про це інформує прес-служба партії.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+4 #1 Андрій 21.01.2018 15:48
Слава полеглим Героям! Ганьба пристосуванцю тягнибоку!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100