реклама

реклама

17 січня в м. Чигирин на центральній площі перед приміщенням міської ради пройшла Всеукраїнська акція «Велика українська хода», в якій взяли участь голова районної державної адміністрації Володимир Клименко, голова районної ради Валентина Алєксєєвець, заступник голови районної державної адміністрації Микола Турик, заступник голови районної ради Валерій Невгоденко та секретар міської ради Олександр Іванов.

1516355695_web5osn

Її організатором є Катерина Валевська - військовий журналіст, учасниця Революції гідності, волонтер. «Велика українська хода» - акція, яка була організована на честь Героїв Майдану, Героїв АТО та заради миру і перемоги України, і яка стартувала ще у 2014 році з Майдану Незалежності. Йдучи від міста до міста, учасники акції прагнуть духовно об'єднати український народ у спільній боротьбі проти російського окупанта.

Активістка розвісила прапори, які зібрані з усіх куточків України, організувала виставку шевронів і боєприпасів наших воїнів, що боронять Українську державу на Сході.

«Велика українська хода» пройшла більшу частину нашої країни. Акція шириться Україною, об'єднуючи не лише прапори наших регіонів, але й серця, душі й думки людей. У кожному місті нашої країни люди пишуть свої побажання.

Керівники району, звернувшись до організатора акції зі словами подяки за патріотизм та праве діло, в знак підтримки передали прапор Чигирина, де кожен бажаючий залишив своє послання.

Волонтерка зазначила, що обов’язково включить прапор до колекції музею, присвяченого подіям на Майдані і боротьбі у війні, який вона планує відкрити цієї весни у Звенигородці. Також вона збирається випустити у світ книгу «Під небом України»

Про це пише сайт Чигиринської РДА

реклама

Коментарі  

 
0 #2 холодноярці 23.01.2018 19:56
яке відношення мають ці куркорябівці до Майдану, АТО, патріотизму?!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 Чигиринец 22.01.2018 15:15
Сбор блатных и шайка борзых ))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100