реклама

реклама

Надзвичайна ситуація техногенного характеру, що трапилась у Черкасах 18-20 січня, була певною мірою унікальною. Вперше за сорок років експлуатації Дніпровська насосна станція, що живить питною водою місто, була зупинена більше ніж на добу.

voda-v-krani-710x434 Про це на вранішній нараді у міського голови повідомив директор КП «Черкасиводоканал» Сергій Овчаренко, передає «ПроГоловне».

– Три доби практично кожен працівник водоканалу працював на своєму робочому місці без перепочинку, допоки аварія не була ліквідована і водопостачання не було відновлено. Наші працівники показали дуже високий фаховий рівень: нам вдалося відновити водопостачання в місті без жодного пориву. Люди, що розбираються в подібних речах, засвідчать, що це високий рівень професійності. Адже ми не дозволили повітрю проникнути в систему водопостачання, тому воно було відновлено досить швидко як за таких умов. Навіть після відновлення водопостачання ми прийняли понад тисячу дзвінків від черкащан: вони цікавились, чи це вже назавжди, чи треба ще запасатися водою. Тобто люди теж розуміли, наскільки це було складно. Хочу всіх запевнити: водою запасатись не треба, все працює в штатному режимі, – сказав Сергій Овчаренко.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100