реклама

реклама

Ринок Форекс привертає увагу великої кількості людей. Щороку з'являється все більше і більше успішних трейдерів. Для когось Форекс і торгівля на ньому стає джерелом додаткового доходу. А хтось залишає основну роботу і перетворює торгівлю на валютному ринку в основне джерело доходу. Інвестори проявляють до цього ринку величезний інтерес.

Форекс, на відміну від більшості інших фінансових інструментів, має ряд відмінностей і сильних сторін.

Однією з переваг варто відзначити високу ліквідність валютного ринку. Щодобовий обіг на Форекс наближається до двох трильйонів доларів. Також, Форекс значно менше схильний до всіляких маніпуляцій з боку великих гравців. Це його вигідно відрізняє від фондового ринку.

Торги на Форексі ведуться з понеділка по п'ятницю 24 години на добу без перерви (за винятком великих міжнародних свят). Це дозволяє як і новачкам, які тільки дізнались как начать торговать на форекс, так і професійним трейдерам, працювати у зручний для себе час. Більш того, трейдери можуть сформувати найбільш прибуткові торгові стратегії під конкретний період доби.

На відміну від фондового ринку, почати торгівлю на валютному ринку можна зовсім легко, для цього потрібно встановити торговий термінал MetaTrader 4 чи 5 версії. Є такий інструмент, як кредитне плече, він дозволяє почати торгувати на Форексі, маючи всього лише кілька сотень доларів. І в результаті, знижує ризик втратити велику суму.

Форекс дозволяє зосередитися трейдерам на певних валютних парах. На валютному ринку присутні чимало трейдерів, які торгують виключно однієї валютною парою. Крім того, як вже говорилося, Форекс працює 24 години. Трейдер може сформувати свої стратегії так, що в різний час доби він торгує різними валютними парами.

Торги на валютному ринку ведуться через Інтернет. Це означає, що немає прив'язки до часу, ні до місця. Трейдер може торгувати з будь-якої точки світу, де є доступ до Інтернету. Відповідно, це чудовий вид заробітку для тих, хто любить подорожувати.

Ще однією важливою перевагою валютного ринку є можливість заробляти як на зростаючому, так і на спадаючому ринку.

За здійснення торгових угод трейдер сплачує брокеру спред (комісію за виконання торговельних наказів). Що є незначною платою порівняно з прибутковістю торгових операцій.

Все це робить валютний ринок дуже привабливим. Причому не тільки для тих, хто хоче торгувати тут. Останнім часом все більше і більше інвесторів готові вкладати гроші у валютний ринок. Але варто розуміти, що далеко не кожен досягає успіху, торгуючи на Форексі. Щоб стати успішним трейдером, необхідно витратити чимало часу. Необхідно отримати певний багаж знань по цьому ринку. Також від вас потрібні такі якості: терпіння, холоднокровність і дисципліна.

* Реклама

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100