реклама
Sucurity Police

реклама

У Черкасах за міські кошти встановлять десять відеомоніторів.

Про те, що робить міська влада Черкас, тепер можна буде дізнатися не лише з випуску місцевих новин, а й під час оплати квитанцій за спожиту воду, відправки листів чи візиту до лікаря. До кінця січня у Черкасах планують установити десять відеомоніторів у місцях масового перебування людей, зокрема в абонентському відділі Черкаського водоканалу, Центральному стадіоні, жіночій консультації пологового будинку №1 тощо. Таким чином, міська влада не лише звітуватиме про свою діяльність, а й допоможе черкащанам урізноманітнити свій час, поки вони стоять у черзі.

Один із таких моніторів більшість черкащан уже бачила у фойє Черкаського міськвиконкому. Нині триває монтаж на інших об’єктах. Згодом усі вони будуть об’єднані в єдину мережу. Встановлення моніторів стане частиною Інтернет-телебачення, яке незабаром з’явиться у Черкасах. Згодом черкащани в он-лайн режимі зможуть дивитися засідання Черкаської міської ради, виступи чиновників та різноманітні події, які відбуваються у нашому місті без змін і корегування. Окрім того, записуватимуться двогодинні телевізійні програми, зокрема міські новини, які транслюватимуться синхронно на всіх моніторах.

– Завдяки цьому проекту, ми плануємо вийти на самоокупність, адже зароблятимемо гроші з комерційної реклами, яка також транслюватиметься на цих моніторах, – сподівається директор КП «Муніципальне інформаційне агентство «Черкаси» Олена Петрова.

Із моніторів черкащанам також роз’яснюватимуть, як уберегтися від грипу, зекономити на споживанні води, як правильно сортувати сміття тощо. Крім того, там можна буде побачити різноманітну довідкову інформацію, наприклад, графіки відключення води, перекриття руху та соціальну рекламу, повідомляє газета «Вечірні Черкаси».

На встановлення моніторів міська влада виділила близько 80 тис. грн. Усі монітори запрацюють уже в лютому. Їх планують об’єднати з іншими відеомоніторами, які департамент охорони здоров’я установить у лікарнях та поліклініках міста. Загалом по місту через мережу інтернет працюватиме близько 20 відеомоніторів.

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 Холодний Яр 22.01.2012 19:35
Одарич вроваджує в життя книгу Оруела "1984", для чого створив міністерство ПРАВДИ під керівництвом Олени Петрової. ЩОБ кожна людина, навіть сидячи на унітазі, слухала ХВИЛИНИ НЕНАВИСТІ, які буде проводити Бос. :D :lol: :D
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100