реклама

реклама

В рамках модернізації діяльності служби зайнятості та з метою надання комплексної допомоги з інформаційно-консультаційного супроводження фізичних осіб - підприємців, на базах Черкаського, Уманського міських та Смілянського міськрайонного  центрах зайнятості працюють консалтингові центри з безкоштовної підтримки підприємців-початківців.

На безоплатній основі надаються консультації з інформаційних, фінансових, юридичних, кадрових та інших питань, що виникають при веденні бізнесу. До роботи в Консалтингових центрах залучаються кваліфіковані фахівці різних компетентних органів, у т.ч. ОДПІ ГУ ДФС у Черкаській області, Управління пенсійного фонду України в Черкаській області та інші.

фото

З початку року Консалтинговими центрами надано майже 2,3 тисячі консультацій.

Діяльність Консалтингових центрів заключається не тільки у наданні високоякісних професійних та інформаційних консультацій з питань що виникають при веденні бізнесу, а і як запорука плідної співпраці в майбутньому, як з роботодавцями, які в подальшому будуть створювати нові робочі місця і приймати участь в активній політиці зайнятості.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100