реклама

реклама

За 2017 рік Управлінням Державної архітектурно-будівельної інспекції у Черкаській області проведено 460 перевірок об’єктів будівництва (36 планових та 424 позапланових).

Зокрема, за їх результатами видано 255 приписів та винесено 230 постанов про притягнення до відповідальності на загальну суму 10 842,2 тис. грн.

Так, під час контрольно-інспекційних заходів посадовими особами Управління були виявлені порушення вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності, будівельних норм, державних стандартів і правил.

Серед них – проведення будівельних робіт без відповідного дозвільного документа, який дає право виконувати будівельні роботи, ведення виконавчої документації з порушенням норм, недостовірні дані у дозвільних документах, ведення авторського і технічного нагляду з порушенням чинного законодавства, не дотримання вимог законодавства, містобудівної документації, вихідних даних під час проектування об'єктів містобудування, проведення будівельних робіт підрядною організацією з відхиленням від проектних рішень, експлуатація без відповідних дозвільних документів.

 

Прес-служба ДАБІ України

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100