реклама

реклама

Екс-заступник губернатора Василь Корнієнко: "Особливих труднощів чи преференцій при оформленні документів не мав"

Екс-заступник губернатора Василь Корнієнко: "Особливих труднощів чи преференцій при оформленні документів не мав"

Понад 30 чиновників з обласної державної адміністрації та Черкаського міськвиконкому вийшли торік на пенсію у зв'язку з інвалідністю. Такий масовий вихід чиновників пов'язують із пенсійною реформою. Пропрацювавши на держслужбі 10 років, вони отримують пенсію 80% зарплати.

В обладміністрації на пенсію за інвалідністю пішли шестеро осіб, інформує "Газета по-українськи". Останнім звільнився заступник губернатора Василь Корнієнко, 51 рік:
— Я маю серцево-судинне захворювання. З роботою це ніяк не пов'язано. Особливих труднощів чи преференцій при оформленні документів не мав. Оформлявся, як і всі люди. Трохи підлікуюся й продовжу працювати.
Колишній начальник Головного управління праці та соціального захисту населення ОДА 52-річний Василь Лелека хворіє на артроз тазостегнових суглобів.
— Думав, щось несерйозне, доки не зробив знімок. Операція коштує 50-60 тисяч гривень. Таких грошей не маю. Про працевлаштування не думав. Якби запропонували якусь роботу на дому, то, може, й погодився б.

Колишній начальник управління житлово-комунального господарства ОДА 60-річний Леонід Лукієнко звільнився 2010-го.
— Я маю 43 роки трудового стажу. Йти з роботи не хотілося. Але як треба було лягати на операцію, просив у начальства відпустку. Не дали. Натякнули, щоб розраховувався.
Колишній начальник одного з районних відділень управління соціального захисту 57-річний Сергій, прізвище просить не називати, коментує ситуацію:
— Я і сам звільнився з роботи через інвалідність. Не мав гарантії, що з районними самодурами дороблю до пенсії.

Депутат обласної ради Любов Майборода каже, багато держслужбовців ідуть на пенсію незаконно:
— Платять лікарям 5 тисяч доларів, двічі лягають в лікарню й отримують довідку про інвалідність. Найчастіше вибирають другу групу. — Потім мають 5 тисяч гривень пенсії. За рік витрачені гроші повертають. Згодом ідуть працювати в приватні структури.

реклама

Коментарі  

 
+3 #6 Брат 2 24.01.2012 10:31
Надеюсь помните момент из фильма "Брат 2" когда старшего брата американские полицейские арестовывали. Так вот когда его брали и подошел Данило "ЗЕВАКА с поп-корном" говорит, "во, зараз гранатами з газом стрилять будуть". Данило спросил: "а ты откуда знаешь?" Зевака: "в кино показувалы".

Любов Майборода каже: Платять лікарям 5 тисяч доларів, двічі лягають в лікарню й отримують довідку про інвалідність. Найчастіше вибирають другу групу. — Потім мають 5 тисяч гривень пенсії. За рік витрачені гроші повертають. Згодом ідуть працювати в приватні структури.

Откуда он занет? В кино видела? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #5 Ужасть 24.01.2012 10:24
Ужасть :cry:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #4 Крайний правый 23.01.2012 12:48
МАЗЕПА, так в чем проблема, не позволяйте. :-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #3 МАЗЕПА 23.01.2012 10:32
В державі буде стільки паразитів допоки ми будемо дозволяти їм плодитись. :lol: :D :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #2 Олена Р* 23.01.2012 10:30
В області - це "квіточки". А в мерії за минулий рік пішло на пенсію по інвалідності 37 осіб. Рекорд по Україні. Керівника обласного МСЕКу пана Лепського, який так "входить в положення" держслужбовців давно пора притягти до відповідальност і..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #1 Віктор Пилипенко 23.01.2012 09:23
Люди добрі як би Ви знали стільки ці два перші "інваліди" можуть горіляки випити, то Вам і не снилось......
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100